dilluns, 23 de febrer del 2009

Llibertat d'aprenentatge



Vaig escollir aquest vídeo abans de veure el primer dels mostrats en les tasques anteriors..i va ser una sorpresa agradable el veure'l aquí penjat ja que jo sóc personalment, una entussiasta de l'educació lliure. Conec algunes escoles i m'informo bastant perquè hi crec força, crec en el desenvolupament i autonomia de cada infant, perquè cap de nosaltres som iguals i per tant, cap de nosaltres té les mateixes necessitats..
La llei ens diu que em d'educar per l'atenció a la diversitat, però com podem comprovar en totes les aules convencionals, és molt difícil fer-ho tal i com ens diuen desde dalt, desde un govern que apenes coneixen les aules...desde una educació lliure, on l'educació en valors és essencial, crec que és molt més fàcil i que es pot transmetre millor.
Només uns quans hi creuen, pocs, encara que cada cop són més les persones que confíen en aquest tipus d'educació on la pròpia llibertat, exigeix límits per a desenvolupar les necessitats de cadascú. Alhora aquesta educació implica als pares, penso molt necessàri per al desenvolupament del nen, on guanya en confiança i estima a sí mateix, bàsic per a que puguis tirar endavant en tots els aspectes de la teva vida...cosa que cada dia més es perd a les escoles convencionals ja que amb tanta multiculturalitat, ningú sap que ha de fer...
Referent que als conceptes queden més a l'aire d'aprendre en una escola lliure, crec que sempre som a temps d'aprendre i que posar-nos al dia i si tens una bona seguretat en tú mateix, encara és més fàcil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada